Wie ben ik?

Na een twintigtal jaren als ondernemer, ben ik in verschillende economische takken actief geweest: de retail, food en non food, DIY en de laatste jaren in diverse functies bij de marktleider van de afvalverwerking in België. Als leidinggevende heb ik projecten geleid bij Operations, Logistiek, Reverse logistics, Marketing, Facility (de bouw van een nieuwe site) en ben zelfs ad interim in de sales actief geweest.

Ik was als Manager Secondments BE verantwoordelijk voor een vijftigtal grote klanten/contracten waar we verantwoordelijk waren voor het “Total waste Management”, inclusief het detacheren van gespecialiseerde medewerkers. Als kaderlid onderhield ik nauw de contacten met diverse organisaties als Voka, Etion, en andere.

Ik geef al een paar jaar gastcolleges “Circulaire economie” als “ondernemer voor de klas” bij Vlajo en ben tevens docent Reverse Logistics in Geel en ben Ambassadeur van het Vlaams centrum voor Kwaliteitszorg.

Ik ben ervan overtuigd dat we veel meer en sneller moeten gaan inzetten op de circulaire economie, niet omdat dit leuk klinkt maar omdat dit een noodzaak zal zijn in onze welvaart, voor economie en de ecologie, kortom voor onze kinderen. Vooral in de KMO’s waar de prioriteiten dikwijls elders liggen, kunnen we vandaag helpen om de juiste weg in te slaan, met oog op de toekomst. Een bedrijf dat nu de omslag niet zal maken, zal het heel moeilijk krijgen op de langere termijn.

Contact

Contacteer mij voor meer informatie